Vi tvingas nog bo kvar här...

Idag har jag tvättat, plockat disk, ringt samtal, lämnat/hämtat på dagis/skola, letat kvarglömda saker i skolan, utan framgång, plockat o fixat, packat upp alla kläder o allt skolmaterial som barnen hade m sig hem idag, Mathias jobbade några timmar o va sen på Vårdcentralen pga en knöl under sin arm som vuxit, som tur är va d bara en inflammerad hårsäck. Sen va han på bankmöte medan jag tog hand om barnen.
 
Kortfattat så e det så att m tanke på dom nya bolånekraven så skulle vi få mkt högre boendekostnad mot vad vi har här idag även om vi lånar några hundratusen mindre, eftersom man måste amortera snabbare o med den summan vi får låna så skulle vi oavsett byta ner oss BIG TIME!! Det finns inga stora färdigrenoverade hus i vår prisklass någorlunda i närheten. Dessutom vill inte Mathias familj att vi flyttar så långt bort då d blir ännu längre till dom än va d redan e idag.
Vi varken har tid el ork att börja om m en omfattande renovering o vi skulle m nya boendekostnaden inte ha råd m annat än o bara bo. Det går inte ihop.
Så vi väljer mellan att bo kvar o trängas i ett hus vi har vuxit ur, som inte ligger så enskilt som vi skulle önska o vi kommer inte att kunna sitta o äta allihop tillsammans för att matplatsen e för liten för oss, men vi skulle bo fint ha pengar över o slippa renovera ihjäl oss... ELLER att köpa ett annat hus som är i dåligt skick där d mesta behöver göras i renoveringsväg, men vi skulle inte ha råd o göra nånting för att vi inte skulle ha pengar till d.
Visst finns d fördelar m att bo nära fotbollsträningar, affären, skolan, badet, motionsspåret m.m MEN vi vill ju ut på landet. Vi måste sälja vårt hus innan vi köper ett annat annars får vi inte låna till ett annat hus. Så vägen härifrån känns nu om inte omöjlig så väldigt väldigt väldigt lååååång o jobbig!! Faan att vi inte bara kan bo kvar o bygga ut... vi älskar ju verkligen vårt hus. Vi köpte d ju av en anledning, vi föll för d. Nu har vi en massa fina minnen härifrån oxå o det känns tungt att lämna allt d. Särskilt när man vet att man får d sämre.
 
Efter bankmötet åkte Mathias en sväng till Jysk o Arken Zoo. Jag lagade maten, vi åt marinerade kycklingfiléer m ris o sallad till middag, jag fixade disken, Robin va på fotbollsträning, Nathalie hade en kompis här, Robin o Nathalie duschade, jag nattade barnen o Mathias kollade på fotboll.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0